FOTOGRAFEREN
EIGEN UITGAVEN

Vietnam, een kijkje van binnenuit
Gratis

Vietnam
In 2013 heb ik in Word mijn eerste boek over Vietnam gemaakt, in Vietnam bij een copyshop laten printen en aan familie en wat vrienden en bekenden cadeau gedaan.

In 2023 leek het me wel aardig om dit boek, ter gelegenheid van het “10-jarig jubileum”, nogmaals uit te brengen. Nu als e-book in de serie “Een kijkje van binnenuit".
Demo beschikbaar

Kleine bedrijven in Vietnam
Een e-book met prachtige foto’s en beschrijvingen, gebaseerd op verhalen van de eigenaren zelf. Samen geven die een helder beeld van de dagelijkse werkzaamheden van kleine bedrijven in Vietnam.
Het e-book bestaat uit ruim 300 pagina’s die laten zien hoe men veelal op slimme wijze mooie producten maakt.
Gratis

Verlaten plaatsen in Vietnam
Een nieuw uitgave in de serie “Een kijkje van binnenuit”: een e-book van ruim 120 pagina’s met foto’s en beschrijvingen van verlaten plaatsen in de omgeving, waar ik twaalf jaar heb gewoond.
Free

Moving with AGS Vietnam
My move from Vietnam to Holland has ended in a huge mess, which is going to cost me a lot of money and a lot more time. And some of which I can't even execute. All because of the completely incompetent and uninterested crew in Vietnam. Months of detailed preparation have been completely ignored. Not to mention my despondency and sleepless nights how to proceed.

And then Mr. Kevin Hamilton, the manager, also has the arrogance to blame me.

In summary: the ultimate failure.

And absolutely "A view from within"...